skip to Main Content

Rendement

Daken van bedrijfspanden benutten wij voor onze zonnepanelen en van braakliggende terreinen maken wij een duurzaam zonnepark. Dat is goed voor het milieu en rendabel voor de ondernemer, want de ondernemer rendeert vanaf het moment dat de installatie is geplaatst en aangesloten.

Financiering van een
zonnestroomproject

Verschillende ondernemers, verschillende voorkeuren. Het ontwikkelen en realiseren van een zonnedak of zonnepark is een complex proces, waar veel beslissingen bij komen kijken. Zonel Energy vindt dat iedere ondernemer een maatoplossing behoeft en werkt dan ook een klant-specifiek business model uit, waarin de technische haalbaarheid en de financieringsvorm  de belangrijkste uitgangspunten zijn. Bovendien vinden wij dat de financiering van een kapitaal intensieve duurzame investering als een zonnestroom installatie nooit een reden voor uitstel hoeft te zijn.

U heeft de financien, wij regelen het
complete project

Wij hebben verschillende financieringsmodellen ontwikkeld voor onze zonnestroominstallaties, die we volledig op maat kunnen aanbieden. Ontzorgen is daarbij ons motto: wij regelen en begeleiden het volledige traject.

Voorwaarden

U heeft een groot oppervlak (vanaf 10.000 m2)

U wilt dit voorzien van zonnepanelen

U heeft zelf voldoende liquide middelen

Zo gaat het in zijn werk

Wanneer de eigenaar van het gebouw zelf in zonne-energie investeert kan Zonel Energy hem adviseren op het gebied van subsidie, financiering, fiscaliteiten, verzekering, ontwerp, techniek en installatie.

De regie ligt dan bij Zonel Energy waarbij het project na realisatie turn-key wordt overgedragen.

4 redenen voor een samenwerking met Zonel

Ervaring sinds 2008 met PV systemen op daken van gebouwen
Volledige regie en afhandeling van alle benodigde stappen om uw eigen stroom op te wekken
Langjarige ervaring op het gebied van fiscaliteit en verzekering conform de strengste eisen van controlerende instanties
Heldere communicatie en ervaren adviseurs van verduurzaming

Basisgedachte duurzaam

Het is tijd om te kantelen en ons gezicht naar de zon te keren. Het is tijd voor bedrijven om hierin zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Zonel Energy moet, wil en kan een snelle bijdrage leveren aan een betere wereld. Deze drive om te verbeteren zit stevig in ons DNA verankerd vanuit een diep geworteld maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Duurzaamheid hoort bij ons, is deel van ons denken en handelen.

Des te groter de daken des te beter! “

Rob Staats CTO
Zonel Energy

Uw grote dakoppervlak gaat rendement opbrengen, zelfs zonder eigen financiering.”

Arice Kuijpers
CEO Zonel

Onze missie? Slim energie opwekken

Daken zien wij vooral als een kans om slim energie op te wekken. Met onze jarenlange expertise op het gebied van dakbedekkingen, zijn wij sinds 2010 gespecialiseerd in zonne-energie. Zonel Energy levert lokale, duurzame oplossingen waarmee ondernemers flink op energiekosten kunnen besparen en rendement behalen. Onze zonnepanelen dragen bij aan een schonere wereld. En daar zijn wij trots op!

Leveranciers
van rendement

Wij zien onszelf als leveranciers van rendement. Daken van bedrijfspanden benutten wij als een vijfde gevel voor onze zonnepanelen, en van braakliggende terreinen maken wij een duurzaam zonnepark. Goed voor het milieu en rendabel voor de ondernemer.

Energiepark Heerenveen

16.600 panelen – 2.330 huishoudens per jaar – 7.285 MWP

Back To Top