skip to Main Content

Werken bij

Zonel Energy is een innovatieve organisatie die met haar gedreven team bestaande uit allemaal experts, een flinke bijdrage levert aan de verduurzaming van Nederland. Een mooi bedrijf om voor te werken.

Samen voor het beste resultaat...

Dankzij al onze medewerkers kunnen wij mooie, grote en bijzondere zonnestroomprojecten door heel Nederland realiseren. Projecten die niet altijd even makkelijk in de uitvoering zijn, maar wel uitdagend, groot en tot de verbeelding sprekend. Elke schakel, elke medewerker, hierin is belangrijk. We gaan altijd voor het hoogst haalbare. We willen niet alleen een maximale output van onze zonnestroominstallaties realiseren, maar ook van onze medewerkers. Wij dagen onze medewerkers uit om zich te ontwikkelen en ontplooien. Samen voor het beste resultaat!

Vacatures

Vacature Technical Engineer PV-installaties 40 uur

Over Zonel Energy Zonel Energy is een innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering, financiering en vooral de exploitatie van zonnestroominstallaties op daken, op de grond of op parkeerterreinen. We richten ons met name op nationale en internationale…

Meer informatie

Wil jij ook werken voor de zon?

De zon blijft ons nog wel even bezighouden en uiteraard wil Zonel Energy blijven groeien, dus grijp je kans en stuur je motivatie en je cv naar officemanagement@zonel.nl. Dan nemen wij heel snel contact met je op om mogelijkheden te…

Meer informatie

Basisgedachte duurzaam

Het is tijd om te kantelen en ons gezicht naar de zon te keren. Het is tijd voor bedrijven om hierin zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Zonel Energy moet, wil en kan een snelle bijdrage leveren aan een betere wereld. Deze drive om te verbeteren zit stevig in ons DNA verankerd vanuit een diep geworteld maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Duurzaamheid hoort bij ons, is deel van ons denken en handelen.

Des te groter de daken des te beter! “

Rob Staats CTO
Zonel Energy

Uw grote dakoppervlak gaat rendement opbrengen, zelfs zonder eigen financiering.”

Arice Kuijpers
CEO Zonel

Onze missie? Slim energie opwekken

Daken zien wij vooral als een kans om slim energie op te wekken. Met onze jarenlange expertise op het gebied van dakbedekkingen, zijn wij sinds 2011 gespecialiseerd in zonne-energie. Zonel Energy levert lokale, duurzame oplossingen waarmee ondernemers flink op energiekosten kunnen besparen en rendement behalen. Onze zonnepanelen dragen bij aan een schonere wereld. En daar zijn wij trots op!

Leveranciers
van rendement

Wij zien onszelf als leveranciers van rendement. Daken van bedrijfspanden benutten wij voor onze zonnepanelen en van braakliggende terreinen maken wij een duurzaam zonnepark. Dat is goed voor het milieu en rendabel voor de ondernemer.

Back To Top