skip to Main Content

Over Zonel

Zonel Energy gelooft in een overvloed aan energie, goedkope energie. De zon schijnt immers voor iedereen en levert schone energie die nooit opraakt.

Basisgedachte duurzaam

Het is tijd om te kantelen en ons gezicht naar de zon te keren. Het is tijd voor bedrijven om hierin zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Zonel Energy moet, wil en kan een snelle bijdrage leveren aan een betere wereld. Deze drive om te verbeteren zit stevig in ons DNA verankerd vanuit een diep geworteld maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Duurzaamheid hoort bij ons, is deel van ons denken en handelen.

Onze missie? Slim energie opwekken

Daken zien wij vooral als een kans om slim energie op te wekken. Met onze jarenlange expertise op het gebied van dakbedekkingen, zijn wij sinds 2010 gespecialiseerd in zonne-energie. Zonel Energy levert lokale, duurzame oplossingen waarmee ondernemers flink op energiekosten kunnen besparen en rendement behalen. Onze zonnepanelen dragen bij aan een schonere wereld. En daar zijn wij trots op!

Wanneer u kiest voor een zonnestroomsysteem van Zonel Energy, kiest u voor rendement, gemak en duurzaamheid. Wij verzorgen het volledige traject dat bestaat uit advies, levering, plaatsing, aansluiting, onderhoud én een professionele begeleiding van de subsidieaanvragen. U wordt compleet ontzorgd, zodat u met een goed gevoel financieel kunt profiteren van de zon.

Arice Kuijpers – CEO Zonel

Foto Arice wereld 2020
Back To Top